Dorpswebsite in een nieuw jasje

Soms leveren problemen ook nieuwe kansen op. Dit is ook het geval met onze dorpswebsite. Doordat onze webhosting leverancier Mijndomein is overgestapt op een totaal nieuw platform kunnen we onze dorpswebsite plotseling niet meer aanpassen. We moeten noodgedwongen een nieuwe website maken.

Dit was natuurlijk niet gepland, maar na van de eerste schrik te zijn bekomen blijkt dat de nieuwe website-omgeving van Mijndomein inderdaad veel moderner is dan de oude. Was onze oude website eigenlijk alleen maar goed leesbaar op een PC of tablet, de nieuwe past zich aan het apparaat aan. Dus ook op je telefoon kun je de website nu goed bekijken.

De inhoud van de oude website kon helaas niet worden overgezet naar de vormgeving van de nieuwe website. Het is wel gelukt om de oude berichten te behouden.

Een korte toelichting op het menu en andere nieuwe zaken van de website:

Nieuws
Dit is de startpagina van de website en hier worden alle nieuwsberichten getoond. Alleen een klein deel van het bericht wordt getoond. Om de rest van het bericht te bekijken kun je op de titel van het bericht op Lees verder klikken/drukken.

Wjelsryp
Informatie over het dorp Wjelsryp en de historie van het dorp.

Overig
Diverse informatie over Wjelsryp en omgeving. Op dit moment zijn het nog informatiepagina’s vanuit de oude website, maar deze zullen allemaal worden overgezet naar de nieuwe website.

Zoeken
Via dit zoekvak kan door de gehele website worden gezocht. Let op: alleen in de nieuwe website, niet in de berichten van de oude website.

Meest recente berichten
Hier wordt een lijst met de zes meest recente nieuwsberichten getoond.

Archief
Hier worden alle nieuwsberichten per maand getoond.
De link “Berichten oude website” opent een lijst met alle oude berichten zoals die op de vorige website zijn gepubliceerd.